KOMPETANCER

 YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

Her på klinikken har hver enkelt fysioterapeut taget mange og forskellige kurser. De er i sig selv måske ikke så interessante, som at de gør os i stand til at betragte gener fra bevæge- apperatet fra mange forskellige vinkler.

 

 

Vi går meget på kursus for at dygtiggøre os selv, fordi, vi ved at, det at behandle mennesker er meget komplekst.

Det kræver megen kundskab og en stor åbenhed for forskellighed. Og så fordi vi er "nørdede" med vores fag...

 

Det vi arbejder mest med i øjeblikket er Be activated og Mulligans mobilserings teknikker.

Be Activated er en helt nu indgangsvinkel som vi er meget imponerede af. det giver nogle fremragende resultater på meget svære problematikker. Vi kan noget som vi ikke har kunnet før. Kort fortalt handler det om at afbalancere hele kroppens muskler. Med simple test tjekker vi kraft og herefter aktiverer vi musklerne til at arbejde. Dette ændrer lige nu og her den måde kroppen arbejder på.

 

Mulligan er en fremragende mobiliseringsteknik for problemer der relatere sig mere til led. Groft sagt vil fysioterapeuten prøve at bringe leddet i en position hvor der er fri bevægelighed. Herefter "trænes" bevægelsen mens fysioterapeuten fastholder mobiliseringen. Dette kan også give nogle fremragende og øjeblikkelige resultater.

 

At se ting forandre sig i en positiv retning lige nu og her er noget vi stræber efter og som gør at det er sjovt at være fysioterapeut og også at være patient.

 

 

 

 

Spentrup Fysioterapi

Industrivej 9

8981 Spentrup

 

Tlf.: 86479966

 

Åbningstider:

Man-torsdag:kl. 8-18.00

Fredag:kl. 8-15.